KING TOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2032 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Tout. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 9:48 was weer lekker! alleen zat er geen patat bij, is later na een telefoontje, heel snel nabezorgd. top weer, tot de volgende keer.
18 nov 2022 om 22:17 Salam alaykum broeders, deze tent is echt de beste van het dorp. Als ik een tip mag geven, zet meer knoflook in de saus, want smaakt naar zoete slasaus. Ook is 70 cent voor een bakkie saus aan de excessieve kant. Verder echt lekkier eten hmdullilah
17 nov 2022 om 18:33 Eten was goed bezorging op tijd
17 nov 2022 om 7:36 Prijs/kwaliteit goed. Bestelling duurde zo’n 20 min langer.
6 nov 2022 om 11:01 Zelf afgehaald, dus dat was oke, dan hoef je niet mega lang te wachten... Eten smaakte opzich oke, maar mijn vrouw en kind hadden hier voedselvergiftiging van opgelopen... Bijna een week ziek geweest beide. Voor ons dus niet voor herhaling vatbaar.
4 nov 2022 om 9:48 Na mijn vorige review bestelde ik nog een pizza voor mijn chagrijnige en hongerige vriendin. Na de pizza was zij volledig opgeknapt en gedroeg zij zich niet meer als een humeurige beer. Ik kan iedereen deze tent aanraden.
3 nov 2022 om 21:29 Boys dit eten was lekkerder dan Monica Geuze in zwart kanten lingerie en geloof me die is lekker hoor, dus kan je nagaan hoe goed dit eten smaakt
16 okt 2022 om 9:27 was weer lekker hoor.
15 okt 2022 om 21:20 Goed warm en erg lekker
8 okt 2022 om 20:15 Heerlijke shoarma schotel. Heb er van genoten
7 okt 2022 om 19:28 Spareribs zijn hier echt heerlijk! Deze keer viel er bij 1tje iets tegen, even gebeld, wat een top service. Kwamen gelijk nieuwe bezorgen en die maakte alles weer helemaal goed!
1 okt 2022 om 19:51 Bezorgtijd was 30 minuten na het aangegeven tijdstip. Er was echter al 90 minuten eerder besteld. Men zegt dat het druk is. Maar bestellingen die je 90 minuten vooraf kunt plannen horen gewoon op het afgesproken tijdstip te komen.